Owner : Namely Ayumi Azizan . Yumi fer short . She becomes 18 years old on 29 march 2012 . Currently staying at Gombak , Selangor . She loves to laugh . She is shy , but she is great fun once you get to know her . p/s ; Welcome to my official blog , it's a part of my life :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Friday, October 22, 2010

BESTIE BESTIE BESTIE

fiqa roslan andd diela kamar . she and she the girl i've really care , i'll love you guys till my last breath , i'll promise . sejak kita kenal aku ta penah lupaa kott , first year at my secondary school . it was so awesome ! banyak gilaa drama time tuhh . haha . kita malu sama sama and nangis sama sama , cum bodo lhh doe . haha . and also ta penah lupaa gengg blurr kita . umul , tasha , MYRA haha :D and zatyy . gado and gado and gado thenn pusing pusing semua pun okayy till today . even kita lain kelas butt kat luar kita still rapat andd share share problem . form one , sumpah paling best lh weii :D kalau aku tak joinn 'falah' kompom ta kenal korang :'( . anyway , whatever happened . kita still kawan sampai bila bila . iloveyouu (:
puteri nur amalina . she is my best sister ever . kadang kadang comel gilaa , kadang kadang garang lhh pulak . kadang kadang pelik . haha . dia dhh cum family dh nan aku . asal nyurr aku ta suka dia . HAHA . honestly , first first ta kenal memang ta sukaa sebab dia couple dengan abg aku tapi sombong ! mulamula lahh kan :D bila dahh kenal . talkactiv rupa nyurr =.= yang paling best , dia gilaa camera sama cum aku . haha ^^ , dia care sangat pasal aku . sama otak nan aku . tapi dia gila sikit pada aku lhh ^.- , andd yang paling aku suka . dia sangat pandai (: seorang kakak yang baik , lagi gila , lagi bijaksana . aww <33 haha , ily kak putri ^^
yana fanna . seorang gades yang agak ganass . RAWRR! haha . well , kitorang rapat sejak tahun ni . even dhh 3 tahun sama kelas kann . dia sorang lhh yang paling suka panggil aku blurr . haha tapi memang pon ^^ ,  she got nice smile andd also her eyes . senang cite dia memang cantik . tapi kalau dia bace ni mampos kembang bhaii . haha bangang ayumi =.=' , whatever is . friendship never noe 'endss' lh babe . sayangs kau jugakk yana latep . whuhoooo :DD
myra hasnol . ini lagi sorangg , fer short . dia gila glamour Ohh ^^ , sama jea dengan aku . hee . dia ni comel jehh , natural beuty , i likee (: dia ni lagi , pandai jaga aty aku . sumpah . sebab tuhh aku sayang kau dohh . sayang gilaa . and and ini budakk manyakk gila ohh , kalau time kau happy . memang dengan aku aku sekali tergelak . kalau tade kau terasa kott sunyi . hmm , act kita memang dh satu geng dari form one butt terJAOH kejap dua tahunn . huuu , and now . i got you backk hun ! haha , myra budak bahagia . luv youu my lesboo^^
daya burn . bestie aku since form one , butt sama lhh cerita nyur nan myra . terJAOH jugak tapi setahun jeaa . dia nie budak yang agak happy go lucky andd love to laugh lound :DD dia baik nan aku , ta pernah berkasa nan aku . aku paling suka bila dengar story story kau setiap hari , haha comel jea . tengok kau happy , sedih , touching . dahh bergaram garam dhh nan perangai kau . dalam seminggu hari sch , memang cukup perangai kau tuhh . haha , ily daya burn . kau hott . HAHA ^^
hayyu hanis is my cousin + my bestie , most wonderful cousin . dia cousin yang paling paling rapat nan aku . pantang jumpa musty berGOSIP punya lahh . haha (: as youu noe , aku memang suka bergosip . nan sapa sapa pun aku akan bergosip . kalau aku balik kampung , tade sapa lagi yang aku carik musty lahh cousin aku ni ^^ , dia cantik gilaa tahu ! baik pluss suci murni . haha :D I Love You kak ayyu !
Aus Hisyamudin . ini orang aku panggil syafiq . susa betul na panggil dia aus act . dia pun tahuu 'kott' . ini orang lagi , kalau bab bab gosipp selalu nyurr cepat jea tahu . kalah aku kadang kadang . haha :D b'cause of tat , pape tanya dia jehh . musty tahuu nyur ^.- and and , apa yang paling aku suka pasal dia ni . dia tahu semua apa yang elok + baik untuk gurl . bagus bagus ! fikiran matang ^^ . aku BERTERIMA KASIH gilaa at kau sebab jaga aku since abang-abang aku tade . kau abang terbaik lahh weii even kau pun ta bape betul gak kekadang . haha 'kidin , thanks thanks beb !
Farid ismail . haaa dia ni PULAK , orang yang sukaa jea buli aku ohh . grr ! suka jea suh aku wut tuh ni tapii aku tak wut pun kann . haha padan muka kau ! dia sukaa bagi advice kat aku , musty ada ada jelaa . yelaa kau pun rapat nan mama kann , habis aku sume tak betul ! weckk ! peduli apee . HAHA ^^ . dia ni ibarat abang sulung aku lahh . sentiasa betul kan apa yang salah . terima kasih banyak lahh yea 'abang' . bagi aku dia ni lahh orang yang paling matang dalam dunia . ta pernah lagi aku jumpa orang cum kau . ahaks! and and also adek kau yang GILA uhh , thanks jugak jaga aku since abang-abang aku tade . may allah bless youu (:
nadhira aqila . aww , she is my teddy beaarr ^^ . bestie yangg cheerful gilaa and and love to laugh lound sama cum daya burnn . haha :P dia ni seorang yang berani . tuh yang aku suka dekat nan kau , heee ^.- dia ni jugak , seorang yang berterus terang . tade simpan simpan punya orangg . yeahhh , jujur tuh lebih baik kn wehh . syg kau lahh! ahaks :D AND dia ni lagi + lagi , seorang yang manjeee . alolohhh , bila kau sedih kan comel jea ohh . cara kau cakap sumee . aku suka dengar story story dia sebabb story dia lebih kurang sama cum life aku . hope kawan aku sorang ni luck dia sentiasa okayy . AMINNN (: sayang kau nadh!


and also to all my bestie - beby eira , umul , sara , cik gula (fara) , adlina , hasniza , syazma , adek eiqa , sys fan , sys huda , sys aniss , sys daia , zaty , sys ayura , eyaa , adek elly , heldawani , sys lut , sys farisya - ILOVEYOU korang (!)

2 comments:

  1. hahaha ak terkembang sket dohh hehehe thx fwen + blurr ^_^ sygg ko

    ReplyDelete