Owner : Namely Ayumi Azizan . Yumi fer short . She becomes 18 years old on 29 march 2012 . Currently staying at Gombak , Selangor . She loves to laugh . She is shy , but she is great fun once you get to know her . p/s ; Welcome to my official blog , it's a part of my life :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Saturday, April 23, 2011

such a waste time

Hello reader's Assalamuailaikum :) How was your day today ? Haha aku tanya kat sini macam lh korang jawab .  Okayy listen up guys , this month is full of feelings to me . Sedih kecewa gembira terharu macam-2 lh kan . First "SEDIH" : yang ney paling banyak sebab macam-2 dugaan yang aku dapat daripada semua sudut , family and dengan orang yang aku sayang gilaa *bubby . nak jeh aku cerita tp cant , its too privacy k sorry :'( Second "KECEWA" : Ini pun banyak jugak . you all nak tahu tk , lately aku busy tk habis-2 dengan aktiviti kat sch andd the most often kawad , nahhhhh jawapan dari cikgu daerah batal . SUMPAH **** ! Aku dengan sanggup tumpukan and lebihkan benda tuh sampai tak belajar , tinggal mama sorang-2 buat kerja rumah semua , hitam kan kulit aku yang sekarang dah ERRR ==' Then sorang kawan aku yang aku anggap macam BFF , boleh suka kat aku ? FUCK aku bukan lesbian tolong lh geli wehh ! Sumpah kecewa dengan kau k . Terima kasih banyak-2 sebab selama ney kau hipokrit macam haram . Okayh semua cerita pasal haram dh habis so now halal Haha ;) Third "GEMBIRA" : Jyeahh yang ney sentiasa k :) Sebelum ney aku tak suka pergi sch and sama juga duduk rumah , tahu nk keluar jeh but now semua dh berubah . Duk rumah dengan family serious rasa tenang even kekadang tuh bergaduh Hehe baru perasan weird kan ? At sch pun lain ceritanya , now aku selalu bersemangat nak pergi sch . Nak jumpa Myra,Burn,Yana,Dai,Meyo,Shah . They my sayang k . kitaorang always sama-2 dalam class or pergi mana-2 lepak apa semua . Macam-2 gossip lh kalau dh berjumpa . Hey bukan sebab tuh jeh , kitaorang pun study andd fight sesama sendiri dalam pelajaran k . Congrats to Meyo sebab kau menang exam march pandai gilaa *bubby Haha :) Nahh even ada satu hal jeh buat aku rasa kurang semangat *DIA ada depan mata setiap hari SOBsob :'( Tetttttt! Aku tahu korang tk faham tk payah faham ! HAHA ;D Then, cakap pasal aku yang still solo menyolo ney huh , weh aku happy jeh k . Ada jeh orang text aku setiap hari jangan risau tak rasa sunyi pun Haha nonsense ^^' . Alright then , tak payah menyusahkan diri couple-2 ney Eceh! ^.- Huh tgk! kan dh banyak aku bebel , tulaa pemalas sangat nak mengupdate KAN ;D k korang thanks baca , lega dh . Haha Byebye ^_^

2 comments:

  1. hmm , I would like to know about *DIA ? hehe :D can can ?

    ReplyDelete
  2. HAHA Opssss! Okayy thn nanti i story ;)

    ReplyDelete