Owner : Namely Ayumi Azizan . Yumi fer short . She becomes 18 years old on 29 march 2012 . Currently staying at Gombak , Selangor . She loves to laugh . She is shy , but she is great fun once you get to know her . p/s ; Welcome to my official blog , it's a part of my life :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Thursday, May 12, 2011

Takdetajuklagi

Hari ney 11 mei 2011 semalam 10 mei 2011 . Okayy kat mana nak mula yea.. Alright pasal cikgu . Lagi ? Sorry memang aku still tak puas hati Haha . K now kitaorang dah tahu cikgu mana yang mulut BAIK sangat tuh , we all tak jangka langsung DIA sebab kitaorang semua satu class sayang dia wth sampai hati cikgu oh :( Rasanya disebabkan sorang si palare tuh yang agak nakal , cikgu lelebih bersuara . Okayy takpe terima kasih banyak-banyak ah cikgu . Huh then semalam tkde apa yang menarik pun lahh nak di share kan , panas sekarang lelebih pulak sampai aku tkde mood nak buat apa-apa . Hari ney pun sama tkde apa menarik pun , macam biasa pagi sch balik rumah makan mandi berehat but tadi keluar dengan parents pergi beli barang pergi makan then balik , malam pula study . Esok paper BI so wish me luck k! Thank You iloveyoureaders :)

3 comments:

  1. Ouh thank's babe! I dh follow urs (:

    ReplyDelete
  2. Thankx princess banana froggie adeh panjang name lalalala

    ReplyDelete